Advanteges kami

Taizhou haoda electromechanical ko. LTD. Ieu lokasina di yongan industri taman, xianju county, Propinsi Zhejiang. Husus dina metallization pilem na évaporasi, aya tilu pakakas canggih tur ngalaman tim layanan teknis. Bisa steamed 3um - 15um séng - aluminium pilem komposit kapasitor, spésifikasi lengkep. Successively diala sertifikasi ISO9001, leuwih ti 10 patén-patén nu anyar. parusahaan geus meunang pangakuan konsumén jeung kaunggulan kalapa na kayaning nutup kana hasil panalungtikan téhnologi pasar sarta ngembangkeun, kualitas-kelas munggaran tur jasa, speed réaksi gancang sarta fléksibel jeung saterusna. Pilari maju ka cooperating sareng anjeun!


WhatsApp Online Chat!