Advanteges kita

Taizhou haoda electromechanical co. LTD. Dumunung ing yongan negara Taman, xianju kabupaten, provinsi zhejiang. Specialized ing metallization film lan penguapan, ana telung peralatan majeng lan experienced tim layanan technical. Bisa steamed 3um - 15um seng - aluminium film gabungan kapasitor, specifications lengkap. Kasil dijupuk sertifikat ISO9001, luwih saka 10 paten anyar. Perusahaan wis menang pangenalan saka pelanggan karo kaluwihan competitive kayata cedhak riset teknologi pasar lan pembangunan, kualitas-kelas kapisan lan layanan, kacepetan reaksi ingkang sanget cepet lan fleksibel lan ing. Looking nerusake menyang sama karo sampeyan!


Tampilan Online Chat!